Atlantis Detention Tanks

  • View Shows Atlantis Stormfilter and Flo-Tank® tank modules Placed to Show Position of Tank

Low Cost GPT & Atlantis OSD On Site Detention Tank

October 25th, 2016|Comments Off on Low Cost GPT & Atlantis OSD On Site Detention Tank

Atlantis on site Detention tank OSD at Orange Grove Villas , Sailsbury Brisbane.
 

On Site Detention Tank System (OSD)
This project incorporated the Atlantis Flo-Tank® detention tank system and a custom pre stormwater filtration device.

Designed to reduce post development […]

  • Randwick_06

On-site Detention Tank – Randwick

January 27th, 2016|Comments Off on On-site Detention Tank – Randwick

Managing stormwater for a hospital carpark in Sydney, Australia

An onsite detention tank for a Major Hospital in Randwick, Sydney, Australia.

The challenge:

Car Park has to be installed over the top of the Onsite Detention Tank. The […]

  • Atlantis OSD Tank

Milk Production Facility Incorporates Atlantis OSD Tank

January 27th, 2016|Comments Off on Milk Production Facility Incorporates Atlantis OSD Tank

A major milk production facility in Australia will provide fresh milk in Erskine Park, Sydney.

Environmental approach, effective drainage and land use efficiency are frequent challenges of every development, and Atlantis is contributing directly to achieving […]

Atlantis Vertical Gardens

  • Kitchen window gets greenwall vertical garden  outlook with Atlantis Gro-Wall® 4.5

Kitchen Window Gets a Green Wall View

December 16th, 2016|Comments Off on Kitchen Window Gets a Green Wall View

Kitchen Window Gets Green Wall View

Atlantis Gro-Wall® 4.5  installed on fence line for kitchen window.
This kitchen in a newly constructed home in Sydneys northern suburbs has converted an ugly view of steel Colorbond fencing into […]

  • wentworth_04

Sydney CBD Hotel

January 27th, 2016|Comments Off on Sydney CBD Hotel

Hotel refurbishment incorporates twin Vertical Gardens into light well

The hotel, originally built in the 1930s was recently upgraded after being taken over. Many of the rooms overlooked a central courtyard which was aesthetically unpleasant, without […]